Bestewerker

Bestewerk is er nu voor iedere ZZP’er in de bouw!

Of je nu bij wilt klussen via Bestewerk, je hoofdwerkzaamheden wilt verkrijgen via Bestewerk, of vooral administratieve zaken wilt uitbesteden bij Bestewerk… Bestewerk is er voor jou! 7 dagen per week 24 uur per dag!

Wat kan je met Bestewerk bereiken? Allereerst een groter klantenbestand, denk dan aan grote bouwonderneming, maar ook aan (kleinere) projecten afkomstig van kleinere bouwbedrijven. Omdat Bestewerk zich wil onderscheiden van andere onderneming bieden wij echter ook een ‘full service’-pakket aan. Dat betekent dat wij je naast het helpen aan een groter klantenbestand, ook bijstaan op het gebied van administratie, certificeringen en marktprofilering.

Bestewerk werkt als volgt. Je gaat een (indien gewenst) uitgebreid gesprek aan met een van onze zakelijke adviseurs. Samen loop je na waarbij je ondersteuning kan gebruiken en/of wenst. Het kan dus ook zijn dat je Bestewerk alleen wilt gebruiken voor het vergroten van je klantenbestand, maar de overige zaken (administratie, certificeringen en marktprofilering) zelf wilt regelen. Geen enkel probleem! Het eerste gesprek met onze zakelijke adviseur is altijd gratis en vrijblijvend. Je bent dus nergens aan gebonden.

Indien gewenst zal Bestewerk je administratie uitbesteden aan een betrouwbaar en bij ons bekend kantoor. Zij regelen dan je facturatie, belastingaangifte, enz. Kortom: zij nemen je alle vervelende administratieve taken uit handen! De kosten van deze service neemt onze zakelijke adviseur uitgebreid met je door.

Mocht je bepaalde certificeringen niet in je bezit hebben, die op in je arbeidssector echter wel belangrijk zijn, dan kan Bestewerk je helpen deze te verkrijgen. Wij zijn dan ook trots je bij deze te laten weten dat je bij ons een betaalbare ISO 9001-certificering kunt verkrijgen! Voor meer informatie hieromtrent kan je op onze website meer informatie vinden of onze zakelijke adviseurs contacteren. Onze adviseurs beantwoorden graag al je vragen!

Op alle hiervoor besproken zaken na is er natuurlijk nog een belangrijk onderwerp. De marktprofilering. Het is een wetenschappelijk gegeven dat mensen in enkele luttele seconden zich al een mening hebben gevormd over de ander. Zo gaat het ook in het zakenleven. Opdrachtgevers willen weten met wie zij te maken hebben en als zij je eenmaal voor ogen hebben dan is hun oordeel snel gevormd. Wij willen je graag helpen bij je marktprofilering. Samen met jou nemen we door hoe je jezelf het beste kunt profileren naar je zakelijke contacten toe. Als je hier meer over wilt weten dan verwijzen we je graag naar onze adviseurs.

De kosten van Bestewerk zijn gering. Wij vragen enkele procenten van je uurloon. Dit om de kosten van onze adviseurs naar jou toe te vergoeden en om Bestewerk draaiende te houden. De precieze kosten zijn afhankelijk van enkele factoren. Voor meer hierover vragen we je contact op te nemen met een van onze adviseurs via info@bestewerk.nl.

Neem contact met ons op